Voorgerechten € 14,50
Rib-eye – ossenworst, fenegriek, “little gem”, Amsterdamse uitjes
Gerookte forel – avocado, gerookte paling, scamp, haaienbuik, limoensorbet
Gepocheerde Eendenlever – eendenborst, groene asperge, kersen, pastinaak
Pijlinktvis en kreeft – „opperdoezer“, doperwten, kreeft, kropsla
“Buche Pilat” Kaas – bleekselderij, groene asperge, pecannoot, quinoa

Soep € 7,50
Aardpeer – Bleekselderij, truffel, beenham

Hoofdgerechten € 24,50
Gebakken ossenhaas – blauwe schimmelkaas
Zeeuws lamsracks – lamsrump, honing, thijm
Parelhoen – geitenbrie, serranoham, fenegriek
Zeebaars – kreeftenloempia, noilly prat saus
Grietfilet – Buikspek, Lamsoren, knoflookschuim
Roodbaars – coquille, zeekraal, jonge spinazie
Tomaten ravioli – seizoensgroenten, parmazaan, rucola

Nagerechten € 8,50
Creatie van Passievrucht – witte chocolade, citruscrumble, limoen, pistache
Zeeuwse babbelaar – gecondenseerde melk, koffie, hazelnoot
“Zomer koninkjes” – aceto, yoghurt, basilicum, melkchocolade
Assortiment van onze kazen

Probeert u bij deze heerlijke desserts eens een perfect glaasje
Muscat de Rivesaltes Contrôlée per glas € 6,50

Driegangenkeuzemenu Voorgerecht, Hoofdgerecht en Dessert € 39,50
5- gangen menu à la chef € 49,50
6- gangen menu à la chef € 52,50
7 –gangen amusemenu € 57,50

Wij gaan zorgvuldig om met uw voedselallergie – voedselintolerantie.
Kruisbesmetting van allergenen is in onze keuken nooit 100% uit te sluiten.