“25 JAAR MENU”
Hamachi van Kingfish met doperwt, galapeño, wilde rijst, groene appel, komkommer, en kalamansi
*****
Gerookte eendenborst met rode kool, zwarte linzen, eendenlever, mangocompote, rilette van eendenbout
*****
Risotto van groene asperge met gebakken gamba
*****
Aardpeersoep met bleekselderij, truffel en beenham
*****
Gepocheerde heilbot met een ravioli van vis, specerijen schuim, langoustine en langoustine olie
*****
Wagyu brisket van de BBQ met diamanthaas, groene kool, aardappelgratin en bearnaise saus
*****
Panna cotta van perzik met limoencrème, mandarijn, limoensorbet en witte chocolade
voorgerechten
KINGFISH – Hamachi van Kingfish met doperwt, galapeño, wilde rijst, groene appel, komkommer, en kalamansi
EEND – Gerookte eendenborst met rode kool, zwarte linzen, eendenlever, mangocompote, rilette van eendenbout
GAMBA – Risotto van groene asperge met gebakken gamba
ZEEBAARS – Tartaar van wilde zeebaars met dashi- yuzu kaviaar, ingelegde komkommer, witte rijst, wakame, dashi bouillon
RIB-EYE – Cannelloni van gerookte rib-eye met gemarineerde groenten, dragonmayo, piccalilly en oude kaas
RODE KOOL – Verschillende bereidingen van rode kool met couscoussalade, hazelnoot, roomkaas en paddenstoelen
LANGOUSTINEBOUILLON – Rijkelijk gevulde langoustinebouillon met gamba en gebakken vis
AARDPEER – Aardpeersoep met bleekselderij, truffel en beenham
Hoofdgerechten
HEILBOT – Gepocheerde heilbot met een ravioli van vis, specerijen schuim, langoustine en langoustine olie
RUND – Wagyu brisket van de BBQ met diamanthaas, groene kool, aardappelgratin en bearnaise saus
ZEEWOLF – Gebakken Zeewolf met scampi paksoi, parelgort en katsuobushi botersaus
KALF – Langzaam gegaarde kalfswang, kalfsmedaillon, pastinaak, aardappel, wortel en truffeljus
Desserts
BOSVRUCHTEN – Taartje van blauwe bes met bosvruchtenparfait, cheesecake, chocolade crumble en roodfruit
PERZIK – Panna cotta van perzik met limoencrème, mandarijn, limoensorbet en witte chocolade
KAAS – Selectie van verschillende kazen van “Erik Murre” Fromagerie met kletsenbrood en vruchten compote
Drie-gangen keuzemenu
Voorgerecht, Hoofdgerecht en Nagerecht € 52,50
5- gangen menu 25 JAAR € 57,50 6- gangen menu 25 JAAR € 65,–
7 –gangen menu 25 JAAR € 69,50