“25 JAAR MENU”

Hamachi van Kingfish met doperwt, galapeño, wilde rijst, groene appel, komkommer, en kalamansi

*****

Gerookte eendenborst met rode kool, zwarte linzen, eendenlever, mangocompote, rilette van eendenbout

*****

Risotto van groene asperge met gebakken gamba

*****

Aardpeersoep met bleekselderij, truffel en beenham

*****

Gepocheerde heilbot met een ravioli van vis, specerijen schuim, langoustine en langoustine olie

*****

Wagyu brisket van de BBQ met diamanthaas, groene kool, aardappelgratin en bearnaise saus

*****

Panna cotta van perzik met limoencrème, mandarijn, limoensorbet en witte chocolade

voorgerechten

KINGFISH – Hamachi van Kingfish met doperwt, galapeño, wilde rijst, groene appel, komkommer, en kalamansi

EEND – Gerookte eendenborst met rode kool, zwarte linzen, eendenlever, mangocompote, rilette van eendenbout

GAMBA – Risotto van groene asperge met gebakken gamba

ZEEBAARS – Tartaar van wilde zeebaars met dashi- yuzu kaviaar, ingelegde komkommer, witte rijst, wakame, dashi bouillon

RIB-EYE – Cannelloni van gerookte rib-eye met gemarineerde groenten, dragonmayo, piccalilly en oude kaas

RODE KOOL – Verschillende bereidingen van rode kool met couscoussalade, hazelnoot, roomkaas en paddenstoelen

LANGOUSTINEBOUILLON – Rijkelijk gevulde langoustinebouillon met gamba en gebakken vis

AARDPEER – Aardpeersoep met bleekselderij, truffel en beenham

Hoofdgerechten

HEILBOT – Gepocheerde heilbot met een ravioli van vis, specerijen schuim, langoustine en langoustine olie

RUND – Wagyu brisket van de BBQ met diamanthaas, groene kool, aardappelgratin en bearnaise saus

ZEEWOLF – Gebakken Zeewolf met scampi paksoi, parelgort en katsuobushi botersaus

KALF – Langzaam gegaarde kalfswang, kalfsmedaillon, pastinaak, aardappel, wortel en truffeljus

Desserts

BOSVRUCHTEN – Taartje van blauwe bes met bosvruchtenparfait, cheesecake, chocolade crumble en roodfruit

PERZIK – Panna cotta van perzik met limoencrème, mandarijn, limoensorbet en witte chocolade

KAAS – Selectie van verschillende kazen van “Erik Murre” Fromagerie met kletsenbrood en vruchten compote

Drie-gangen keuzemenu

 Voorgerecht, Hoofdgerecht en Nagerecht € 52,50

5- gangen menu 25 JAAR € 57,50              6- gangen menu 25 JAAR € 65,–
7 –gangen menu 25 JAAR € 69,50

Wij gaan zorgvuldig om met uw voedselallergie – voedselintolerantie.

Kruisbesmetting van allergenen is in onze keuken nooit 100% uit te sluiten

 

De gerechten op onze menukaart kunnen producten bevatten die niet op onze menukaart vermeld staan.

In onze keuken werken we o.a. met gluten, lactose, selderij, eiwit, sesam, noten,

pijnboompitten, vis, schaal en schelpdieren, soja, mosterd en lupine